accident
accident
Am sa va prezint un caz cam ciutat ,dar edte cazul meu si sunt inca foarte ingrijorat : in decembrie 2011 orele 20.00 ma indreptam dinspre Dragasani spre Rm.Valcea pe drum cu cate doua benzi de mers pe ambele sensuri si restrictia de viteza de 70 km/h conduceam un vw ,la un momendat o persoana mi-a aparut in fata dinspre stanga spre dreapta directiei mele de mers ,eu aflandu-ma pe banda a doua de mers,intrand in viteza si pe banda mea ,am franat brusc si am tras dreapta de volan incercand sa il evit din nefericire l-am lovit cu usa stanga spate(alcoolemia persoaniei era de 2,2) aruncandul in fata pe carosabil si decedant dupa 2 ore la spital din cauza socului post traumatic nu din lovitura cauzatoare de moarte si acum vine partea cea mai neplacuta dupa ce am lovit aceasta persoana tragand brusc de volan si franand masina sa rasturnat si sa oprit intr-un cap de pot avarinduse partea stanga in zona farului ,dupa ce am acordat primul ajutor ,a venit salvarea si politia sa luat deckarati la marorul ocular am suflat in echilotest (0,0) sau masurat si sau facut poze la fata locului dupa aproximativ 50-60 min sa mai descoperit o persoana decedata peste sant intre niste tufe cu capul inspre valcea si picioarele spre dragasani paralel cu santul si cu axul drumului ,care a murit din cauza unor multiple traumatizme interne ,problema este ca eu nu stiu sa vi lovit a doua persoana nici sotia mea si nici varul meu ,precum si martorul ocular nu a vazut a doua persoana nici criminalisti nu au gasit urme biologice pe masina si nici vopsea pe hainele lui.In seara aceea sa cobstatat ca ar fi tot ca facand parte tot din accidentul meu apoi mai multi sau cam indoit ca ar fi lovit tot de masina mea pentru ca nu exista nici macar o urma pe masina de la a doua persoana care cantarea in jur de 96 kg ( alcoolemia persoanei a doua 1,2) ,in urma franari pe carosabil a ramas o urma de cauciuc pe partea stang de 16 metri,masina avea inspectia auto facuta cu 3 luni in urma cand sau schimbat si placutele cea ce e nefiresc ca la o masina cu abs nu ar trebui sa lase urme de franare , masina oprinduse efectiv cu ultimul colt al masini si de la inceputul franari la 41 metri,in aceasta distanta fiind inclusa si rasturnarea masini . Am cautat in documentatia de specialitate in care se spune ca la viteza efectiva de 70 km /h distanta de franarea mecanica este de 37 metri .Acum problema mea este ca daca in urma expertizei care deabia acum sa dispus sunt gasit vinovat pt. accidentarea celei de a doua victime se aplica cazul fortuit eu avand intentia sa evit acrosarea primei victime care traversa in alergare neregulamentar tronsonul de drum si in cazul in care se dovedeste ca am avut viteza mai mare de 70km/h daca se mai aplica cazul fortuit pentru a doua victima. Multumesc pt orice raspuns si sa ne fereasca dumnezeu de aceste evenimente.
accident auto cu victime
Am sa va prezint un caz cam ciutat ,dar este cazul meu si sunt inca foarte ingrijorat : in decembrie 2011 orele 20.00 ma indreptam dinspre Dragasani spre Rm.Valcea pe drum cu cate doua benzi de mers pe ambele sensuri si restrictia de viteza de 70 km/h conduceam un vw ,la un momendat o persoana mi-a aparut in fata dinspre stanga spre dreapta directiei mele de mers ,eu aflandu-ma pe banda a doua de mers,intrand in viteza si pe banda mea ,am franat brusc si am tras dreapta de volan incercand sa il evit din nefericire l-am lovit cu usa stanga spate(alcoolemia persoaniei era de 2,2) aruncandul in fata pe carosabil si a decedant dupa 2 ore la spital din cauza socului post traumatic nu din lovitura cauzatoare de moarte si acum vine partea cea mai neplacuta dupa ce am lovit aceasta persoana tragand brusc de volan si franand masina sa rasturnat si sa oprit intr-un cap de pot avarinduse partea stanga in zona farului ,dupa ce am acordat primul ajutor ,a venit salvarea si politia sa luat declarati la marorul ocular am suflat in echilotest (0,0) sau masurat si sau facut poze la fata locului dupa aproximativ 50-60 min sa mai descoperit o persoana decedata peste sant intre niste tufe cu capul inspre valcea si picioarele spre dragasani paralel cu santul si cu axul drumului ,care a murit din cauza unor multiple traumatizme interne ,problema este ca eu nu stiu sa vi lovit a doua persoana nici sotia mea si nici varul meu ,precum si martorul ocular nu a vazut a doua persoana nici criminalisti nu au gasit urme biologice pe masina si nici vopsea pe hainele lui.In seara aceea sa cobstatat ca ar fi tot ca facand parte tot din accidentul meu apoi mai multi sau cam indoit ca ar fi lovit tot de masina mea pentru ca nu exista nici macar o urma pe masina de la a doua persoana care cantarea in jur de 96 kg ( alcoolemia persoanei a doua 1,2) ,in urma franari pe carosabil a ramas o urma de cauciuc pe partea stang de 16 metri,masina avea inspectia auto facuta cu 3 luni in urma cand sau schimbat si placutele cea ce e nefiresc ca la o masina cu abs nu ar trebui sa lase urme de franare , masina oprinduse efectiv cu ultimul colt al masini si de la inceputul franari la 41 metri,in aceasta distanta fiind inclusa si rasturnarea masini . Am cautat in documentatia de specialitate in care se spune ca la viteza efectiva de 70 km /h distanta de franarea mecanica este de 37 metri .Acum problema mea este ca daca in urma expertizei care deabia acum sa dispus sunt gasit vinovat pt. accidentarea celei de a doua victime se aplica cazul fortuit eu avand intentia sa evit acrosarea primei victime care traversa in alergare neregulamentar tronsonul de drum si in cazul in care se dovedeste ca am avut viteza mai mare de 70km/h daca se mai aplica cazul fortuit pentru a doua victima. Multumesc pt orice raspuns si sa ne fereasca dumnezeu de aceste evenimente.[/quote]