probleme cu un credit BCR

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Guest

probleme cu un credit BCR

Post by Guest » 15 Apr 2013, 20:56

buna ziua,sotul meu a facut un credit de 5000lei in 2006 la BCRla care am achitat rate pana in 2009,cand, deoarece ne_am mutat din Bucuresti soacra mea ne-achitat Creditul si a platit 5000lei.Acum dupa 4 ani ,am primit o scrisoare de la o firma de recuperare prin care suntem anuntati ca vom fi executati,pentru restante la acest creddit.Am cerut un extras de la BCR,din care reiese ca mai avem de plata 3000 lei si ca banii pe care i_am platit pentru achitarea creditului au fost inregistrati ca plata rata 5000lei din care BCRsi_atras banii4 ani si noi suntem datori in continuare.NU se poate descrie ce soc am avut ,BCR este mai rau ca si Camatarii....CE sa facem ???

Gicuta

Re: probleme cu un credit BCR

Post by Gicuta » 16 Apr 2013, 16:30

Cand returnezi anticipat un credit trebuie sa complezi o cerere in acest sens, iar banca trebuie sa spuna cat a mai ramas de plata si cat era comisionul de rambursare anticipata la acea vreme. Dupa ce platesti cat zice banca, mergi sa ceri o adeverinta ca nu mai ai datorii si ca ai fost sters din Arhiva Electronica. Nu trimiti de capul tau o suma de bani, si apoi nu te mai intereseaza daca s-a inchis creditul sau nu.

Atata timp cat nu ai precizat ca vrei rambursarea anticipata a creditului, banca nu-si poate insusi un surplus de bani pentru care nu oferi nicio explicatie, ca poate te intorci dupa o zi si ii ceri inapoi.

Post Reply