amenda rovinieta la un autoturism vandut

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Guest

amenda rovinieta la un autoturism vandut

Post by Guest » 05 Apr 2013, 11:19

Am primit amenda de rovinieta la un autoturism care l-am vandut in urma cu 2 ani.Am depus dosar la judecatorie pentru contestare.am primit comunicare ( adresa )acasa sa depun la dosar urmatoarele:denumirea si sediul paratului,cnp(pe care eu nu il am),si alte date ale paratului si ale mele,aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza fiecare capat de cerere,aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere.Am fost si am depus o hartie cu toate datele mele si cele ale paratului (pe care le detineam) iar dupa o saptamana primesc acasa alta comunicare,Incheiere finala(Dezinvestire)civila prin care mi se comunica ca nu ma-m prezentat si nu m-am conformat dispozitiilor instantei dispuse prin rezolutie.Eu in termen de 15 zile trebuie sa depun alt dosar.Va rog sa imi spunetzi cum sa formulez cererea de reexaminare impotriva deciziei pronuntate care sa contina:aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza fiecare capat de cerere,aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere,temei de drept ,dispozitii legale si articole de lege si altele.Va multumesc frumos.

Post Reply