Buna ziua,
Am luat in plasament simplu, din 2003, o fetita de la o Casa de Tip Familial.
Din anul 2010 avem o Hotarare Definitiva si Executorie prin care instanta:
Dispune :-instituirea plasamentului copilului(...) la familia(...).
Dispune : -delegarea drepturilor parintesti cu privire la persoana copilului catre familia(...) iar bunurile sale catre presedintele CJ..
S-a consemnat in instanta si faptul ca mama nu a cautat copilul in toti acesti ani ( inca de cand era in CTF )...si nu a vizitat-o nici dupa anul 2010 (!)
Fetita nu doreste sa ia legatura cu mama ei. (copilul neavand paternitatea stabilita)
Mama copilului nu are conditii de crestere a copilului, este si analfabeta, etc..
RUGAMINTEA MEA ESTE URMATOAREA:
Nu stiu cum sa procedez in acest moment ... de la Protectia Copilului m-au anuntat ca mama a facut o cerere pentru a-si vizita copilul...
CE POT FACE IN ACEST CAZ?
AM VB CU FETITA SI ESTE EXTREM DE SUPARATA, FIINDCA NU DORESTE SA AIBA DE-A FACE CU MAMA EI ( nu are sentimente fata de ea, necunoscand-o pana acum)...
Daca mama a fost decazuta din drepturi...CE POT FACE EU CA SA NU O DESTABILIZEZ PE FETITA? INTERESUL COPILULUI AR TREBUI SA PRIMEZE, NU?
Sunt speriata... e un copil adorat ( noi o consideram "a noastra" ), este la varsta la care se formeaza ca si individ ( 12 ani)...este eleva la un Liceu de Arta...olimpica la matematica....
VA MULTUMESC si sper ca nu am rapit prea mult din timpul Dvs.
delegarea drepturilor parintesti catre o alta familie