Amenda administrativa

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Laura Popescu

Amenda administrativa

Post by Laura Popescu » 31 Mar 2013, 20:26

Anul trecut am primit o amenda administrativa in valoare de 1000 ron + 50 ron cheltuieli...deci 1050 ron in total. Am facut o cerere-plangere la Parchet sa mi se esaloneze amenda respectiva fiindca nu dispun de banii necesari sa o achit integral. Mi s-a dat si raspunsul de la Parchet- amenda s-a esalonat pe 5 luni (deci 200 ron pe luna). Zis si facut. Am achitat 200 ron +50 ron cheltuieli la jumatatea lunii februarie cand mi-a venit decizia de la procuratura. Am mai platit 200 ron pe data de 27 martie 2013 - a doua rata. Pe amandoua le-am depus in copie la Parchet (prima pe e-mail, adoua personal cu nr inregistrare).Pe 28 marie am fost anuntata de la servici ca mi-a venit poprire pe salariu in valoare de 800 ron (deci cu 200 mai mult decat imi mai ramasese de platit).Am trimis pe e-mail copie dupa prima chitanta si decizie de la procuratura, urmand ca pe 1aprilie sa trimit si a doua chitanta(nu am gasit un scanner atunci). Si m-am trezit pe 30 ale lunii martie 2013, cand sa platesc la un magazin ca am lipsa in cont 800 ron. Cine a gresit? Mi s-au luat in plus 200 ron pe care sunt curioasa cum ii recuperez de la stat si in plus am o decizie de esalonare a amenzii. Cine nu si-a facut treaba in cazul asta ?

Post Reply