divort la notar

Familiei
Post Reply
Guest

divort la notar

Post by Guest » 14 Mar 2013, 13:05

Buna ziua,as dori sa stiu mai multe in legatura cu divortul la notar:avem un copil minor de 6 ani,care locuieste in provincie cu bunica,suntem amandoi de acord cu divortul,unde sa ramana copilul,eu renunt la pensia alimentara. Momentan eu lucrez in strainatate,pot da o procura mamei ptr prezentarea actelor?dupa cat timp imi pot schimba numele,daca inizial optez sa il pastrez?daca nu in cat timp trebuie sa imi schimb actele,daca imi preiau numele dinaintea casatoriei?in cat timp iese hotararea de divort?va multumesc o zi buna

C_A_Coltuc

Re: divort la notar

Post by C_A_Coltuc » 14 Mar 2013, 16:32

2 luni

puteti pastra

decalex

Post by decalex » 15 Mar 2013, 11:51

Divortul la notar este rapid ca si timp dar este destul de costisitor intrucat se plateste la partaj taxa la valoare. Prin mediere ar fi mai putin costisitor si dureaza destul de putin. Ar trebui sa lauti in calcul si varianta asta

Mediator Armeanca

Post by Mediator Armeanca » 17 Mar 2013, 10:34

BUna ziua
Puteti sa incercati sa divortati prin mediere. Mai simplu, mai ieftin si mai rapid.
Acordul de mediere va cuprinde toate aspectele (numele dupa divort eventual schimbarea lui ulterioara, programul de vizita copii, pensie alimentara etc) si devine titlu executoriu .
Acordul de mediere reprezinta intelegerea partilor, iar daca parile sunt de acord, acesta se poate obtine pe parcursul unei singure sedinte de mediere.

Birou de mediator-Armeanca Mariana
mariana.armeanca@gmail.com
0745.011.511

Post Reply