Avem un apartament cu contract de mana
Avem un apartament cu contract de mana
Buna ziua ma numesc Roxana si as avea si eu o intrebare;mama mea locuieste de 20 de ani intr-un apartament cumparat de tata meu (care mai tarziu a divortat de mama) .Tata nu i-a dat niciodata actele de la apartament lui mama doar un contract scris de mana si semnat de cel care a stat inaintea ei acolo. Mama mea din cauza asta ptr ca nu are acte doveditoare la aparrament nu are gaz,apa calda si nici caldura. Dar toate chitantele ca a platit intretinerea si utilitatile sunt pe numele ei,deci are dovezi si martori ca ea sta acolo,intrbarea e cum ar putea mama mea sa faca actele de la apartament (tinand cont ca cel care a stat inainte este mort,deci nu are cum sa faca iar un contract )ca sa aibe iar gaz si caldura? Va multumesc anticipat
Re: Apartament
Ar trebui sa faca prin instanta un dosar prin care sa ceara o hotarare care sa tina loc de act autentic. Si cu acea hotarare va fi considerata propreitar si va putea se isi faca toata contractele pe numele ei
Re: Apartament
Daca a fost casatorita cu el si ap. nu a fost cumparat inainte de casatorie, poate sa faca succesiune si ii revine 75% din ap. Dupa succesiune se inscrie in CF si a rezolvat problema