accident cu vatamare corporala
accident cu vatamare corporala
Povestea mea incepe cam asa..acu 4luni jum am fost implicat intr-un accident rutier la o intersectie vrund sa virez stanga asigurandu-ma ,un mopedist a intrat direct in mine deoarece avea viteza cam mare nu l-am observat politia zicand ca este vina mea neacordare de prioritate. a sosit ambulata la lokul de fata la transportat pe ranit la spital, a sosit si politia mi-a pus fiola rezultatul a iesit negativ. dupa am mers la sectie am dat declaratie eu impreuna cu un martor si am mers acasa.A doua zi m-am interesat de acea persoana am mers la spital la el si mi-a zis ca el nu vrea sa depuna plangere impotriva mea numai sa ne intelegem..Am observat ca lui ii cam este frica deoarece scuterul care il conducea era de 125 cm3 la care ar fi trebuit sa aiba permis categoria A dar el avea acte false pe 49 cm3 precum sa nu ii trebuiasca permis de conducere.Acu intrebarea oare ii este frica sa ma de-a in judecata?Daca as ajunge cu el la tribunal as putea cere expertiza scuterului sa se demonstreze ca acel scuter era de 125 cm3 si trebuia permis de conducere?M.ar ajuta pe mine aceasta dovada?
Re: accident cu vatamare corporala
Buna ziua .Pe data de 11 sept 2012 , in timp ce garam cu spatele masina am lovit o femeie care traversa neregulamentar strada .( mentionez ca masina era de tip duba , cu vizibilitate doar in oglinzile laterale) A fost chemata ambulanta , doamna a fost internata timp de 13 zile .Se pare ca in termenul de 60 de zile nu a depus nicio plangere penala , insa se pare ca dupa acest termen ar fi facut o plangere penala. Toata situatia este de culpa comuna insa femeia cere 100 de milioane lei vechi si nimic mai putin .Este 28 febr 2013 si inca nu a adus CML. Eu conduc cu dovada in tara insa in afara tarii nu se poate. Se pare ca "doamna " vrea sa-si plateasca restantele pe munca mea insa refuz sa accept asa ceva .La politie mi se spune ca depinde de ea sa aduca CML , altfel nu se misca nimic. La culpa comuna mi se pare absurd ca doar unul sa plateasca . Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.In cat timp mai poate aduce CML?
2. O pot actiona in instanta pentru ca lungeste situatia la infinit?
3. De ce nu pot conduce si in afara tarii daca nu exista inca o solutie a acestui caz?
1.In cat timp mai poate aduce CML?
2. O pot actiona in instanta pentru ca lungeste situatia la infinit?
3. De ce nu pot conduce si in afara tarii daca nu exista inca o solutie a acestui caz?