Legitima aparare

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Vlad

Legitima aparare

Post by Vlad » 22 Feb 2013, 21:45

Acum 2 saptamani eu si inca 3 prieteni de ai mei il asteptam in fata casei pe un prieten sa scoata masina din garaj sa mergem in oras.In timp ce astepta au trecut 2 indivizi pe langa noi in stare vizibila de ebrietate.S-au oprit in fata nostra si unul din ei a sarit pe prietenul din dreapta mea si au inceput sa se bata.Imediat si cel de al doilea se indrepta spre ei.Eu am intervenit si am inceput sa ma bat cu al doilea.Prietenul din stanga nu a intervenit pe motiv ca ii cunostea pe cei doi.I-am batut grav pe indivizi si cel pe care l-am batut eu si-a scos certificat medical cu 9 zile de spitalizare si vrea sa ne intalnim ca sa ne intelegem ca daca nu, el depune plangere.Eu sunt plecat la facultate dar se intalneste tata maine cu el.Eu i-am zis sa nu ii dea niciun ban dar tata mi-a inchis suparat si a zis ca se intelege el.Ce ma sfatuiti sa fac? Repet ei au dat primii,dar acum cel pe are l-am batut eu sustine ca el se indrepta spre cei doi care se bateau pentru a-i desparte.Va multumesc anticipat!

Post Reply