CEZ Oltenia

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
dorugaman

CEZ Oltenia

Post by dorugaman » 02 Feb 2013, 12:42

Buna Ziua!
Am si eu o intrebare.Detin un teren intravilan pe suprafata caruia tranziteaza 5 stalpi de inalta tensiune, pe ruta (Parangu) Targu Jiu - Novaci, dintre care unul este un separator de inalta tensiune . Am solicitat la primaria Musetesti o autorizatie de constructie a unei case , dar nu a fost aprobata datorita faptului ca sub inalta tensiune nu se poate construi. M-am adresat CEZ Distributie Targu-Jiu cu problema in cauza si dupa 30 de zile am fost informat in scris ca, conform legii nu pot construi dar dak vreau sa mut stalpii , eu sa suport cheltuielile urmand ulterior sa primesc despagubiri pentru lucrare. Am vre-o sansa de castig daca a-si da Cez in judecata , daca pe cale amiabila nu ma pot intelege.Pentru o despagubire. Pe propietate detin cadastru.

decalex

Re: CEZ Oltenia

Post by decalex » 04 Feb 2013, 14:22

Da aveti sanse, mai sunt dosare de acest gen la instante

dorugaman

Post by dorugaman » 04 Feb 2013, 20:41

spuneti-mi, si mie care sant pasi pe care sai urmez si cum trebui pusa problema sa am castig de cauza sigur .multumesc

decalex

Post by decalex » 05 Feb 2013, 11:05

Problema este destul de complexa, ar trebui sa discutati cu un avocat. Sunt mai multi pasi care trebuie urmati. Sunt niste verificari care trebuie facute cu privire la stalpi si la curentul pe care il transporta.

Post Reply