drepturi banesti la iesirea la pensie politisti
drepturi banesti la iesirea la pensie politisti
Buna ziua! Sunt pensionat cu gr.III de invaliditate din data de 29.12.2010.Pentru drepturile banesti am facut toate demersurile legale dupa care am ajuns in instanta fara a fi reprezentat de avocat.Instanta de fond mi-a dat castig de cauza intrucat nici o lege nu prevede anularea acestor drepturi.In urma recursului,CA BRASOV,"modifica in parte sentita atacata cu recurs de I.P.J.COVASNA,"IN SENSUL CA IMI RESPINGE IN INTEGRALITATE CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA a I.P.J.COVASNA.In concluzie am pierdut totul.Tin sa cred ca am depus un juramant de credinta catre alta tara.Unui coleg care s-a pensionat in aceesi periada cand isi avea efectul Legea 118/2010,aceeasi Curte de Apel Brasov,prin decizia data i-a comunicat ca nu a facut dovada ca a fost politist si ca nu este trecuta periada de serviciu in carnetul de munca.In situatia data consider ca s-a facut o mare nedreptate.As dori sa fac o sesizare la CEDO,impotriva STATULUI ROMÂN.Pentru acest lucru va rog pe dumnavoastra daca sunteti in posesia unui caz similar cu castig de cauza sa-mi trimiteti o copie prin E-mail.Va multumesc respectuos.