drepturi banesti la iesirea la pensie politisti

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

drepturi banesti la iesirea la pensie politisti

Post by Guest » 03 Feb 2013, 19:07

Buna ziua! Sunt pensionat cu gr.III de invaliditate din data de 29.12.2010.Pentru drepturile banesti am facut toate demersurile legale dupa care am ajuns in instanta fara a fi reprezentat de avocat.Instanta de fond mi-a dat castig de cauza intrucat nici o lege nu prevede anularea acestor drepturi.In urma recursului,CA BRASOV,"modifica in parte sentita atacata cu recurs de I.P.J.COVASNA,"IN SENSUL CA IMI RESPINGE IN INTEGRALITATE CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA a I.P.J.COVASNA.In concluzie am pierdut totul.Tin sa cred ca am depus un juramant de credinta catre alta tara.Unui coleg care s-a pensionat in aceesi periada cand isi avea efectul Legea 118/2010,aceeasi Curte de Apel Brasov,prin decizia data i-a comunicat ca nu a facut dovada ca a fost politist si ca nu este trecuta periada de serviciu in carnetul de munca.In situatia data consider ca s-a facut o mare nedreptate.As dori sa fac o sesizare la CEDO,impotriva STATULUI ROMÂN.Pentru acest lucru va rog pe dumnavoastra daca sunteti in posesia unui caz similar cu castig de cauza sa-mi trimiteti o copie prin E-mail.Va multumesc respectuos.

Post Reply