Finalizare dosar penal
Finalizare dosar penal
Buna seara. In urma cu un an si 5 luni mi s-a intocmit un dosar penal pentru infractiune la O.U G 195/2002 art.85 al1 si art.87 al.1 si 2,dupa ce am fost cercetat de catre organul de politie acesta a trimis dosarul la procurorul de caz cu propunerea de incetare a urmaririi penale,dupa aproape 10 luni de cand dosarul se afla la procuror acesta la trimis mai departe la prim procurorul parchetului cu aceasi propunere.Intrebarea mea este urmatoarea,cat va mai dura pana cand se va finaliza dosarul de catre prim procuror,exista un termen si daca acesta va tine cont de propunerea politiei si a procurorului de caz sau toata asteptarea asta poate lua o intorsatura in defavoarea mea si sa ma trezesc ca voi fi trimis in instanta dupa un an si 5 luni deocamdata?Multumesc
Re: Finalizare dosar penal
Da' de unde ai tu informatiile astea?
Fii calm...daca proc. de caz a dispus in acest sens...prim proc..nu mai are nika de spus..ala doar semneaza!
Fii calm...daca proc. de caz a dispus in acest sens...prim proc..nu mai are nika de spus..ala doar semneaza!
Multumesc de raspuns.Pai informatile le am de la secretariatul parchetului unde se afla dosarul de unde le-am primit verbal si am vazut si eu in registru unde apare nr dosarului numele meu si propunerea de scoatere /incetare de sub urmarire penala nu mai stiu sigur,iar ultima data cand am fost pe acolo mi s-a spus ca dosarul este la prim-procuror cu aceasi propunere.Intrebarea mea ar fi cat poate dura finalizarea dosarului din moment ce spuneti ca prim-procurorul doar trebuie sa semneze,va sta si aici dosarul cateva luni sau se termina mai repede?
Mai exact: scoatere si..o amenda!
Pai, depande cat de ocupat este primul! Dar in niciun caz cateva luni....si sigur solutia ramane de sup!
Pai, depande cat de ocupat este primul! Dar in niciun caz cateva luni....si sigur solutia ramane de sup!
Multumesc din nou pentru raspuns.In cazul fericit pentru mine in care va ramane decizia de sup si amenda administrativa cum imi voi recupera permisul?
Cu Ordonanta de sup - in original - si chitanta privind plata amenzii, mergi la Biroul Rutier si..dupa 10/15 zile iti recuperezi permisul.
cine dracu ti a dat frate scoatere si amenda la conducere cu alcoolemie peste limita legala?
ti o fi dat scoatere pentru prima fapta.
prim procurorul...doar verifica solutia ... in rest...cum a spus ursu.
a durat 10 luni? mai mult de 6 nu ar trebui. problema...e ... ce ai tu pe acolo prin dosar...
care ti a fost sangele in alcool? la prima recoltare si la a doua?
daca ai avut peste 1...pregateste te de o inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei...
daca ai avut intre 0,80 si 1...iti poate da o amenda.
dar daca spui ca ai si aliniatul 2...nu stiu....
ia spune ne din casa...
ti o fi dat scoatere pentru prima fapta.
prim procurorul...doar verifica solutia ... in rest...cum a spus ursu.
a durat 10 luni? mai mult de 6 nu ar trebui. problema...e ... ce ai tu pe acolo prin dosar...
care ti a fost sangele in alcool? la prima recoltare si la a doua?
daca ai avut peste 1...pregateste te de o inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei...
daca ai avut intre 0,80 si 1...iti poate da o amenda.
dar daca spui ca ai si aliniatul 2...nu stiu....
ia spune ne din casa...