contract de vanzare-cumparare fals???

Discutii privind procedura penala
Post Reply
zoli84

contract de vanzare-cumparare fals???

Post by zoli84 » 25 Jan 2013, 22:47

Buna seara,

am o problema mai mare la care nu gasesc raspuns potrivit.

Anul trecut prin Mai am cumparat(persoana juridica) un cap tractor cu factura. Angajata mea s-a dus sa ridice factura si a semnat-o. Aveam termen de plata pana pe 31Decembrie 2012. Am inmatriculat capul tractor(TIR) pe firma mea si am inceput sa lucrez cu ea.(Cartea de identitate, talonul sunt pe numele firmei mele)
Nu am platit pana la termen factura din varii motive asa ca am primit in 31 Decembrie un SMS de la vanzator cum ca din cauza neplatii facturii a procedat la recuperarea bunului(in speta TIR-ul). S-a dus la o parcare din afara orasului unde era parcat masina cu o cheie potrivita de care eu nu am stiut si a luat masina bine mersi si a dus-o la el acasa(parcarea avea paznic, dar cand a vazut ca individul avea cheie potrivita la masina l-a lasat s-o ia)

M-am dus repede la parcare si am constatat ca masina nu mai era. Am sunat la politie, au venit, l-au adus si pe individ care a recunoscut ca a luat masina, dar mi-a fluturat un contract de vanzare-cumparare de care nu am stiut semnat de angajata mea(era semnatura falsa, nu a semnat asa ceva) unde probabil era trecut la clauze contractuale ca poate sa ia el masina inapoi in caz de neplata pana la termen.

Intrebarea mea ar fi:

Daca eu sunt unicul asociat, administrator la firma mea, cea care se sustine ca a semnat contractul de vanzare-cumparare este o simpla angajata atunci contractul este nul sau nu?
Este furt ce a facut vanzatorul?

Multumesc anticipat de raspunsuri.
cu stima

zoli84

Re: contract de vanzare-cumparare fals???

Post by zoli84 » 29 Jan 2013, 00:36

s-au uitat destul de multi, dar nimeni nu poate sa-mi spuna o parere???

Post Reply