totul e posibil in tara asta de (............)
totul e posibil in tara asta de (............)
in anul 1970 parintii mei au intrat in posesia unui teren de 2400 mq de la fostul C.A.P. care mai tirziu adica in anul 1995 printro hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila intra in posesie legala facandusi carte funciara si tot cei trebue pentru a fi in regula. in anul 1999 vinde fratelui meu Gavrila Stefan Neculai suprafata de 1000 mq printrun contract vinzare cumparare si tot odata facandusi carte funciara si tot cei trebue ca sa-si constuiasca o casa.in anul 2010 un frate de-a lui tata il da in judecata pe G.S.N. invocind ca are o cota parte din acel tern si in data de 10/07/2012 optine o hotarire definitiva si irevocabila in care se arata ca e propietar pe 200 mq si tot odata incercand printun alt proces sai anuleze cartea funciara , nereusind acest lucru.intrebarea mea e; cine e propietar de drept si ce sanse are g.alexandru . Acum a intentat un alt proces in care cere ( pretentii) despagubire intucit acel teren 200 mq al lucreaza fratele meu el considerinduse propietar din 2010 de cind a deschis actiunea. nu se intelege si nu este clar cum de a intrat in posesia acelei hotariri si cu ce acte sia dobindit dreptul. Intr-o tara de corupti si mafioti totul e posibil. va multumesc.