am cumparat un teren in 2004 de la mostenitorii fostilor proprietari care au redobandit terenul pe legea 10/2001, Terenul a intrat in proprietatea statului prin hotarare judecatoreasca in daza Decretului 111/1951 care face obiectul legii 10/2001.l-am intabulat si platesc impozit. In 2006 vecinii au obtinut la curtea de apel o hotarare irevocabila prin care li se recunoaste dreptul de proprietate ca efect al uzucapiunii de 30 ani, dupa care au facut un partaj judiciar si au obtinut impartirea terenului in doua si l-au intabulat si au deschis alte roluri fiscale.Am facut revendicare prin comparare de titluri si pentru ca ei aveau o hotarare judecatoreasca titlul lor a fost mai bine caracterizat.Ce mai poate fi facut in acest caz? pentru ca eu sunt cea pagubita.pot sa recuperez pretul contractului de vanzare cumparare?pot sa recuperez impozitul platit?hotararea lor mai poate fi atacata anulata?pot sa intreprind o actiune impotriva statului?hotararea de la curtea de apel este data cu incalcarea legii
astept pe e-mail raspunsul dumneavoastra
consultanta