in ce conditii poate un angajator sa te dea afara?

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
danamica

in ce conditii poate un angajator sa te dea afara?

Post by danamica » 09 Jan 2013, 12:08

va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt la limita disperarii. sefului meu direct nu-i place moaca mea. astazi mi-a spus ca am 14 zile sa-mi caut de lucru. de ce? l-am intrebat. .. daca nu, continua el, se va intruni o comisie la bucuresti si asta n-o sa dea bine pentru cv-ul meu. eu nu vreau sa plec. nu oricum. i-am cerut explicatii, care-i motivul pentru care sunt pusa pe liber, de fapt cred ca vrea sa-mi dau demisia... nu s-a constituit niciodata vreo comisie pentru mine, nu a fost inregistrata nicio mustrare macar la adresa mea... ce ma fac? caut un avocat de dreptul muncii?

aiurelul

Re: in ce conditii poate un angajator sa te dea afara?

Post by aiurelul » 13 Jan 2013, 20:05

Daca nu vi s-a adus nimic la cunostinta in scris - ma refer aici la o convocare la cercetarea disciplinara - nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji. Din pacate, daca s-au iscat astfel de discutii, poate ca ar fi bine sa va cautati un alt loc de munca. Cautarea unui avocat nu cred ca se impune in acest moment ci poate abia dupa ce se va emite o decizie de catre angajator, decizie pe care o veti putea contesta in instanta.
Oricum, pentru a putea obtine sfaturi cat mai adecvate este necesar sa oferiti informatii cat mai detaliate.

Post Reply