noul cod penal

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cristina diaconeasa

noul cod penal

Post by cristina diaconeasa » 11 Apr 2012, 19:53

pai cum poate sa afirme presedintele csm ca noul cod va intra in iulie????...nu.si da seama ca pune o tara intreaga pe jar?????...ca legile de punere in aplicare nu sant iesite din parlament?...cum poate sa spuna ca va intra codul in iulie daca legea de punere in aplicare nu exista???...deja oamenii sant disperati ca detinutii stau un penitenciar si nu li se da nimic, au mancare de acasa, haine, bani. cred ca este o adevarata bataie de joc....din 2004 de cand se vb de noile coduri..am ajuns in 2012 si nu avem nimic...mai trebuiesc niste bani. eu nu mai platesc nimic la stat...pt ca nu se face nimic cu banii...si am mai auzit oameni zicand ca magistratii sant platiti din banii nostri...detinutii in penitenciare tot din banii nostri..si alde nastase sta si isi numara ouale...rusine..!!!!!multi as vrea sa.i vad dupa gratii sa vada cum este... :-x

Guest

Re: noul cod penal

Post by Guest » 17 May 2012, 09:11

si pana la urma cand va intra in vigoare noul cod penal? de exemplu prietenul meu este inchis de 1 an si 2 luni. toti detinutii astepata sa intre in vigoare noul cod penal. de cativa ani buni numai promisiuni, in rest amanari. ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Brutus_

Re: noul cod penal

Post by Brutus_ » 13 Jan 2013, 12:24

Cristina, Dumnezeu ti-a indeplinit dorinta. Lui Nastase ii numara colegii de celula ouale.

Post Reply