Sechestru pe imobil pentru infractiune comisa in SUA?

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Mark

Sechestru pe imobil pentru infractiune comisa in SUA?

Post by Mark » 25 Dec 2012, 14:41

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este posibil sa se puna sechestru pe un apartament din Romania, pentru o infractiune comisa in SUA. In 2009 am fost implicat intr-un caz de complicitate la vanzare de bunuri fictive pe Ebay. Suma ridicata de catre mine este de peste 100.000Usd.Eu mi-am ispasit pedeapsa in SUA, dar persoanele principale implicate in acest caz sunt inca judecate in Romania. Judecatorul din America mi-a impus toata suma ridicata, chiar daca am luat doar 20% din banii ridicati. Restul banilor au fost trimisi celor din tara ,care au organizat vanzarile fictive pe Ebay.La sfarsitul pedepsei, am fost extradat la cerere in Romania.
In Octombrie si Noiembrie am fost citat la tribunalul unde sunt judecate persoanele implicate din tara, ca martor, iar saptamana trecuta am fost sunat de catre un comisar sef, care mi-a spus ca sunt obligat sa ma prezint la cea mai apropiata judecatorie pentru a da o declaratie, in cazul neprezentarii avand parte de 'baietii cu duba '.
As dori sa stiu daca sunt obligat sa ma prezint pentru vreo declaratie sau daca mi se poate pune sechestru pe apartament pentru suma ridicata de catre mine in SUA.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

decalex

Re: Sechestru pe imobil pentru infractiune comisa in SUA?

Post by decalex » 08 Jan 2013, 11:46

Sunteti obligat sa va prezentati, necooperarea cu organele poate fi folosita impotriva dumneavoastra.

Post Reply