Divort cu minor
Divort cu minor
Buna seara,sunt casatorita se doi ani si jumatate,am o fetita de doi ani si 7 luni,si sunt in divort.Sotul pe intreaga perioada de casnicie a fost plecat in italia.Prima data a stat 4 luni,apoi 8 luni,apoi 10 luni,facand un calcul a stat langa mine si langa fetita aproximativ 6 luni.Consuma alcool,e violent fata de mine fizic si verbal iar fetita este abuzata psihic.In vara anului 2012,cand a venit din Italia a continuat sa aiba acelasi comportament violent iar in urma unei violente fizice m-am vazut nevoita sa plec de la el.Nu m-a lasat sa imi iau fetita,mi s-a interzis de catre parintii lui sa mai intru in casa sa-mi vad fata.Ce sanse am ca in urma divortului fata sa locuiasca cu mine,avand in vedere faptul ca el este violent,consuma alcool,tatal lui la fel,nu au nici un venit,locuiesc la tara cu wc in curte,fara apa trasa,conditii medii daca pot sa spun asa.Eu locuiesc cu chirie intr-un apartament cu doua camere,am toate conditiile,lucrez cu carte de munca.Am depus o ordonanta presedintiala pentru stabilire domiciliu minor care mi-a fost respinsa ca nefondata(nu inteleg de ce).Si avocata mea a ramas uimita de pronuntare.Pe langa aceste lucruri mai precizez faptul ca ancheta lui sociala s-a facut de catre o ruda de-a lui care lucreaza in primarie(ceea ce inseamna ca i-a scris "numai de bine" iar la dosar el a depus o adeverinta de salariat data de catre un cumatru care are o firma de constructii(este legal?pot sa sesizez pe cei de la ITM?)Ce sanse am ca in urma divortului sa se stabileasca domiciliul fetitei la mine avand in vedere cele scrise mai sus?Va multumesc si astept raspuns.
Re: Divort cu minor
Va fost respinsa probabil pentru ca instanta nu a sesizat caracterul urgent al cererii, ar trebui sa deschideti un procdes de fond la judecaotire pt custodie