sechestrare

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
costy260586

sechestrare

Post by costy260586 » 05 Jan 2013, 21:16

Buna seara.Am un frate care sa casatorit cu o fata minora ia are 17 ani,parintii ei in prima faza nu au fost de acord dar pana la urma au inteles si au fost de acord cu casatoria lor,au mers au facut toate demersurile pentru casatorie au fost la tribunal la avocat etc.Si acumn dupa 2 luni de casatorie au venit la ei si iau spus fratelui meu daca o lasa pe fata la ei in vizita pana seara,el a fost de acord dar seara aceea nu a mai ajuns acasa si de atunci au trecut 13 zile si nu a mai venit.Am mers cu buna sa o luat nu o lasa sa vina o tine cu forta in casa am mers cu forta nici atat ca a venit politia si ne-a bagat la viol de domiciliu,am mers noi la politie sa facem plangere dar ne-au spus ca trebuie sa vina fata sa de-a declaratie ca mama ei o tine cu forta,dar ea cum sa mearga la politie daca este sechestrata in casa si nu poate?In cazul asta ce este de facut?Ne pute-ti da un raspuns?un sfat?fata vrea sa vina inapoi acasa dar nu poate din cauza mamei ei....ce putem face?????????????dati-ne un raspuns cat mai curad!!!!!!!!!!!!!!!!va multumim,

Post Reply