Dosar de conducere sub in influenta bauturilor alcoolice

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
AndreiCristian

Dosar de conducere sub in influenta bauturilor alcoolice

Post by AndreiCristian » 05 Dec 2012, 23:10

Va salut cu respect si v-as ruga sa cititi pana la sfarsit mesajul meu daca ma puteti ajuta cu un sfat, chiar daca prioritatea mea nr 1 este sa gasesc un avocat care sa ma sustina pe durata desfasurarii dosarului.
Am fost fost oprit de catre un echipaj al Politiei in noaptea de 17.10 la ora 03:30, am fost depistat cu aparatul alcooltest ca avand concentratia de 0.59 g/l alcool pur in aerul expirat.
Inainte de a fii testat, am consumat vin aproximativ 500-750 ml (cu pepsi) de la ora 00:00 pana la ora 3:00; nu am mancat decat foarte putin cu destul de mult timp inainte sa beau(2-3 ore).
Rezultatul de la sange este de 1,08 g/l alcool pur in sange inca nu am fost la politie sa finalizeze dosarul spre al trimite la procuratura.
Nu am antecedente penale,nu am produs accident,a fost o inconstienta, o prostie, o experienta neplacuta.
V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat dupa o analiza a cazului meu pentru ca fiecare in parte e un caz aparte, cel mai mult cred ca m-ar ajuta sa ma intalnesc cu un avocat acum inainte de trimiterea dosarului la parchet si care sa fie langa mine in continuare.
Precizez ca sunt din Ploiesti si ca numele de utilizator este fictiv.

Leon Carmen

Re: Dosar de conducere sub in influenta bauturilor alcoolice

Post by Leon Carmen » 06 Dec 2012, 12:55

Aveti o alcoolemie peste limita legala si riscati o pedeapsa cu suspendare. Se va retine in cauza existenta circumstantelor atentuante care va conduce la o pedeapsa orientata spre minimul special.

cyclop

Re: Dosar de conducere sub in influenta bauturilor alcoolice

Post by cyclop » 28 Dec 2012, 00:17

Nu-ți trebuie avocat. Mergi frumos și recunoști totul. Condamnare la 8 luni cu suspendare, permis anulat și ceva cheltuieli judiciare de plată. Data viitoare să nu mai pui vin în pepsi când știi că tre să urci la volan.

Post Reply