vreau un ajutor din paretea dumneavoastra
vreau un ajutor din paretea dumneavoastra
ma numesc liliana am 31 de ani am o kasnicie de 13ani in care au rezultat 2 copii, baiat de 12ani si fata de 9ani.in acest timp am duso foarte greu sotul meu bea este violent ma batut de nenumarate ori in care si kopii au fost de fata,am mai fost plecata de la el dar nu a vrut parinti sa il las ca o sa se faca om si sa tin de tatal kopiilor.asa am rezistat pana acuma pentru kopii dar nu mai pot n-am unde sa ma duc.vreau sa plec dar cum,unde.am posibilitatea de a pleca in italia am akolo un var dar sotu nici sa nu auda nu ne va lasa niciodata maidegraba chinuiti decat sa plecam.din ce sa traesc eu cu copii nu-mai din alocatie,cine poate trai din asa ceva nimeni.astept raspunsu dumneavoastra.
Re: vreau un ajutor din paretea dumneavoastra
Exista in Slatina, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Olt, serviciu specializat privind problemele femeilor victime ale violentelor. Va puteti adresa acestui centru pentru a cere sprijin. Ar trebui sa inaintati o cerere de divort prin care sa cereti custodia exclusiva a copiilor pentru a putea pleca in Italia.