exceptia tardivitatii

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

exceptia tardivitatii

Post by Guest » 16 Nov 2012, 14:30

Buna ziua.Sunt pensionar militar si am contestat decizia de revizuire a pensiei militare la instanta de judecata(februarie 2012) inainte de a primi raspunsul de la comisia de contestatii pensii a MAI.Raspunsul comisiei l-am primit dupa introducerea actiunii (22 februarie 2012)si in considerarea dispozitiilor art.132 alin 1 Cod procedura civila am introdus o cerere modificatoare prin care am solicitat sa se constate netemeinicia si nelegalitatea Hotararii nr.765 din 14.12.2012 emisa de Comisia de contestatii ,cerere pe care am depus-o inainte de prima zi de infatisare(respectiv luna septembrie).Instanta a ridicat din oficiu exceptia tardivitatii actiunii si exceptia inadmisibilitatii actiunii principale prin care am contestat Decizia de pensie nr.153242/12.12.2011.Va rog sa-mi spuneti dca exceptiile sunt admisibile sau nu.Va multumesc!

decalex

Re: exceptia tardivitatii

Post by decalex » 19 Nov 2012, 14:51

N-are nicio legatura cu data la care ati primit raspunsul de la comisia MAI, important e ca dumneavoastra sa fi trimis plangerea prealabila inainte de a introduce actiunea in instanta. Cu privire la excepetiile invocate de instanta tardiv- ati introdus prea tarziu cererea de chemare in judecata.

Post Reply