Anulare contract vanzare-cumparare

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Guest

Anulare contract vanzare-cumparare

Post by Guest » 16 Nov 2012, 13:10

Buna ziua. Este posibil anularea unui asa zis contract de vanzare cumparare a unui vehicul? Aflandu-ma in italia cu aceste autoturism proprietatea tatalui meu circuland eu deci in posesia actelor , dupa o cearta cu fratele meu, acesta sa dus in romania zicandui tatalui nostru ca eu am pierdut actele si sa merga cu el pentru a cere duplicatul acestor acte. Tatal meu nestiind despre cearta noastra si despre faptul ca aceste acte nu sunt pierdute a mers pentru a scoate aceste duplicate. Dupa ce au iesit duplicatele fratele ia zis tatalui sa mearga cu el la notar pentru a face o procura de circulatie in afara romaniei , ca dupa aceea voi veni si eu pentru a imi face aceeasi procura pentru a nu avea probleme cu autoritatile italiene. Zis si facut. In acest timp eu am descoperit diparitia celei de a doua cheie de la masina dupa care m/am dus in tara pentru a face la randul meu o procura prezantandu-ma fara a ma intalni cu tatal la un notar pentru a face aceasta procura, urmand ca dupa 2 ore sa se prezinte tata pentru a semna. Ulterior dupa semnarea procurei in drum spre casa pentru ca tatal meu locuieste undeva la tara, ma intrebat de acte cum le pierdusem. Si de aici incepe circu dandu/mi seama ca fratele si-a insusit actele pentru el. Nu l-am mai gasit pentru a sta de vorba cu el si am plecat in italia, dupa scurt timp intr-o seara mi-a disparut masina din fata blocului, neastaptandu-ma la asa ceva din partea lui am facut plangere imediat la autoritatile italiene pentru furt. Este mult de zis ,dar i mare, dupa toate astea fratele meu a scos nu stiu de unde un contract de vanzare cumparare intre el si tatal meu cu semnatura sa, a scos in numele tatalui meu certificatul fiscal in baza unei copii dupa buletin si a unui contract de V-C cu semnatura copiata identic dupa procura notariala in scopul vanzarii autoturismului. Tin sa mai precizez ca inainte sa descopar contractul cu care sa prezentat la primarie acesta ne-a dat un contract de V-C cu aceeasi data dar cu totul diferit. Ce se poate face tinand cont ca deja el ar fi vandut masina.

Post Reply