pensie de intretinere in natura

Familiei
Post Reply
Mama

pensie de intretinere in natura

Post by Mama » 06 Nov 2012, 22:25

Buna seara,

va rog sa-mi spuneti daca exista norme de aplicare pt " contributia de intretinere in natura " si cum se poate indeplini aceasta in mod egal de catre ambii parinti? Parintii nu mai comunica de cativa ani si ambii au veniturile in bani. Ce inseamna mai exact asta? Cum si cine stabileste consumul copilului, ca doar nu trebuie sa montam apometre pt a masura consumul de apa sau camere video pt a vedea cat si ce mananca.
Chiar as dori sa stiu daca in afara modificarii din codul civil, o modificare stupida, care distruge viata parintelui in grija caruia se afla minorul, este o presiune psihica atat pe parinte cat si pe minor. Cum e posibil ca o lege, un rand sa dea motiv de scandal intre 2 parinti care nu mai comunica , dupa aceasta decizie scandalul se muta din tribunal in strada.
Va rog, daca exista un avocat specializat in astfel de cazuri sa ma indrume sau sa ma contacteze.

Multumesc pt eventualele raspunsuri

serafim

Re: pensie de intretinere in natura

Post by serafim » 13 Nov 2012, 00:44

cel la care ramane copilul, parintele acela are contributie in natura - pentru ca zilnic ii da de mancare,ii calca, spala....intr-un cuvan intretine minorul, parintele celalali va fi obligat la pensie de intretinere in bani ca pana la aparitia noului cod civil.
Noutatea consta ca pana acum contributia parintelui in grija caruia se dadea copilul nu era mentionata si credeti-ma este mult mai mult decat pensia de intretinere.

Mama

Post by Mama » 15 Nov 2012, 18:14

Buna seara pt Serafim,

putem sa conversam mai mult pe aceasta tema? Doar daca este posibil , pe mail.

Multumesc frumos pt raspunsul dvs.

serafim

Post by serafim » 15 Nov 2012, 21:08

da trimiteti-mi pe mp e-mail-ul dv-stra

serafim

Post by serafim » 15 Nov 2012, 21:12

sau la nr.0721486215

Post Reply