Buna ziua! Deci sa incep si eu cu urmatoare problema a mea am fost prins de paza in timp ce am incercat sa es cu bunuri in valoare cam de 200 lei (Este prima si ultima daca cind am facut asa ceva) au cheat Politia si mia intocnit proces verbal dupa care am mers la sectie si am recunoscut fapta dupa care mau lasat sa plec si miau zis ca voi primi acasa o scrisoare(instiintare) deci intrebarea este urmatoare . Ce sanse am sa intru la inchisoare si ce sanse sa primesc amenda administrativa.
Va rog frumos ajutatima.
Furt Va rog ajutatima
Re: Furt Va rog ajutatima
Deci si care sunt sansele sa primesc o suspendare ? sunt mai mare decit sa eau o amenda administrativa?
Fiind un prejudiciu relativ mic, daca a si fost recuperat, sunt sanse destul de mari sa scapi cu aplicarea unei amenzi administrative in limitele prevazute de art. 91 C.P., asta daca nu ai antecedente penale.
Ok multumesc de informati deja astept sa vad ce o sa se intimple.Va anunt la urma cu ce sa terminat 

Deci urmatoare intrebare mia venit acuma Citata ca miine sa merg la sectia de Politie ce se intampla acolo ? In caliatet de invinuit in cauza privind Furt calificat :(
ce o sa se intimple acuma va rog ajutatima