aflarea stadiului in care sa afla un dosar
aflarea stadiului in care sa afla un dosar
Buna ziua .Va rog sa imi spuneti cum pot afla daca un dosar este intradevar trimis la judecatorie de la politie?am solicitat sa mi se ia o declaratie in faza de cercetare si am fost amanata aproape o luna ca apoi sa mi se spuna ca dosarul este trimis de la politie la judecatorie si ca trebuie sa astept venirea lui inapoi la politie ca sa mai pot declara ceva ,daca mai este nevoie.Cum pot afla daca asa este realitatea?
Re: aflarea stadiului in care sa afla un dosar
Daca a fost trimis la judecatorie il cautati pe portalul instantelor de judecata.
Re: aflarea stadiului in care sa afla un dosar
cred ca n-ati inteles bine ce v-a zis politistul.
dosarul poate pleca la instanta in faza cercetarii/urmaririi penale doar daca sunt propuneri de arestare preventiva, din cate ati postat dvs, nu reiese o astfel de situatie.
cred ca dosarul a fost trimis la parchetul de pe langa judecatoria x......atunci, se poate intoarce dosarul la politie.
va trebuie nr de dosar, mergeti la parchet si intrebati de el.
daca dosarul este trimis la judecatorie, atunci s-a finalizat urmarirea penala si veti fi citata.veti putea fi audiata si in aceasta faza.
dosarul poate pleca la instanta in faza cercetarii/urmaririi penale doar daca sunt propuneri de arestare preventiva, din cate ati postat dvs, nu reiese o astfel de situatie.
cred ca dosarul a fost trimis la parchetul de pe langa judecatoria x......atunci, se poate intoarce dosarul la politie.
va trebuie nr de dosar, mergeti la parchet si intrebati de el.
daca dosarul este trimis la judecatorie, atunci s-a finalizat urmarirea penala si veti fi citata.veti putea fi audiata si in aceasta faza.