Popt pastra copilul?In conditiile in care eu nu am vicii de nici un fel,muncesc la firma pe care o detin cu fratele meu,urmeaza sa mostenesc casa si bunuri de la tatal meu decedat,impreuna cu firma respectiva etc. Casa are toate utilitatile,2 bai,bucatarie moderna,4 dormitoare.....curtea are 6000 mp (sase mii) .
Domiciliul il avem amandoi parintii la locul casei mai sus descrise, dar am locuit o vreme la casa bunicii ei iar conditiile cam lasa de dorit.
Pe langa asta,ea nu lucreaza,a vrut sa plece in Spania dar nu am vrut s-o las,si nici mama ei si nici vecina noastra, are viciul fumatului, este foarte impulsiva,posesiva,are un comportament coleric,vorbeste urat inclusiv cu propria ei mama si bunica.( dovada cu martori).
In plus, primele 6-7 luni,intarziam mereu la servici din cauza ca trebuia sa am grija de copil in fiecare dimineata pt ca ea nu se putea trezi (schimbat scutec,imbracat cu hainute pt zi,hranit cu biberonul). Mereu am avut discutie pe tema asta cu trezitul,in conditiile in care ea nu avea/are servici si mai beneficia si de ajutorul vecinei din cand in cand....obicei care a ramas.
Langa casa unde locuieste bunica ei si nevasta mea,vecinii au avut un caz de TBC acum cativa ani,caz soldat cu decedarea unei persoane.
In plus de asta, a incercat sa ma distanteze de familia mea,iar cand vreau sa iau copilul in vizita la mama mea ,se opune.
Restul, sunt detalii.....multe.
In cazul in care ea ar fi plecat in strainatate,copilul ar fi ramas in grija mea,a mamei mele si a cumnatei mele.
Dupa cele descrise mai sus, la un divort , dupa ancheta sociala care se va face ....pot eu,tatal sa obtin custodia copilului?
Cine poate raspunde .....aici si rog la adresa : popa_ion@yahoo.com
Multumesc.
Cum poate tatal sa pastreze copilul ?
Re: Cum poate tatal sa pastreze copilul ?
Doresc sa fac o completare .
Va rog sa trimiteti raspuns si la adresa de email corecta : popa_ion1950@yahoo.com.
Multumesc.
Va rog sa trimiteti raspuns si la adresa de email corecta : popa_ion1950@yahoo.com.
Multumesc.