Alcool la volan

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
anno

Alcool la volan

Post by anno » 30 Aug 2011, 14:45

Buna ziua,acum aproximativ 4 luni am fost prins baut la volan am avut in aerul expirat 0.45,iar la probele biologice am avut 0.80 prima proba 0.60 a doua proba,am fost chemat la udriste pentru audiere si mi sa cerut sa fac o recalculare,am fost am platit recalcularea si azi mi-au venit rezultatele care arata infelul urmator "valoarea alcoolemiei in urma recalcularii este cuprinsa intre 0.80 respectiv 0.85" ce mi se poate intampla acum,vor incepe uramrirea penala impotriva mea se poate sa scap fara dosar penal si fara sa mi se anuleze permisul de conducere,doresc sa precizez ca nu am mai avut probleme cu legea pana acum este prima si sper eu si ultima intalnire cu ei.
Va multumesc

cyclop

Re: Alcool la volan

Post by cyclop » 31 Aug 2011, 21:26

Scapi cu un NUP la parchet.

vlad_tamysu

Re: Alcool la volan

Post by vlad_tamysu » 11 Oct 2012, 00:21

Salut. am primit rezultatul recalcularii sange.arata cam asa 0.80-1.05,in cazul de fata ce se intampla mai departe? politisti nu se intalnisera cu astfel de situatii si tot ce au fost in stare sa imi spuna e ca sunt la mila procurorului,dar la cum stiu eu procurorii ( nu fac gesturi caritabile ) asa ca slabe sanse sa nu ma trimeata in tribunal.daca ajung acolo am sanse sa scap fara dosar penal avand in vedere ca alcoolemia minima e de 0.80?? multumesc.

Post Reply