Buna ziua! Am un dosar pe rolul Judecatoriei Sector 4, iar instanta mi-a pus in vedere sa achit taxa judiciara de timbru. Eu sunt student, am 23 de ani, locuiesc cu parintii si cu sora. In familie muncesc decat tata si sora (are 27 de ani). Ca sa beneficiez de ajutor public judiciar in vederea scutirii sau reducerii, ce acte trebuie sa aduc si care trebuie sa fie venitul pe cap de locuitor?Cand se depune cererea de ajutor public judiciar, daca instanta mi-a pus in vedere sa achit taxa de timbru?
Va multumesc!
reducere taxa judiciara de timbru
Re: reducere taxa judiciara de timbru
Buna ziua
OUG 51/2008. pANA IN 500 RON venit lunar x persoana (sunt incluse toate persoanele care gospodaresc impreuna) sunteti scutit. Intre 500 si 800 RON platiti 50%. De la agentia fiscala adeverinta de venit si declaratie pe propria raspundere ca nu ati mai beneficiat de ajutor in ultimele 12 luni. Acte de stare civila ci cererea de scutire, esalonare sau reducere a taxei.
Succes.
OUG 51/2008. pANA IN 500 RON venit lunar x persoana (sunt incluse toate persoanele care gospodaresc impreuna) sunteti scutit. Intre 500 si 800 RON platiti 50%. De la agentia fiscala adeverinta de venit si declaratie pe propria raspundere ca nu ati mai beneficiat de ajutor in ultimele 12 luni. Acte de stare civila ci cererea de scutire, esalonare sau reducere a taxei.
Succes.
Va multumesc pentru raspuns!
As dorii sa va mai intreb ce acte trebuie sa depun si de unde le iau?
O zi buna!
As dorii sa va mai intreb ce acte trebuie sa depun si de unde le iau?
O zi buna!
Pe portalul instantei gasiti odel de cerere si actele doveditoare pe care trebuie sa le atasati