probleme legate de facultate
probleme legate de facultate
buna ziua as dori si neu cateva lamuriri legate de o pb mai ciudata , asa cred eu.sunt studenta la umf iasi iar noi ca si studenti la aceasta universitate la inceputul fiecarui an universitar semnam un contract de studii.ideea e ca eu personal anul trecut in toamna nu mi am permis sa platesc toata rata de taxa ca sa pot incheia contractul de studii pe anul 2011 2012 plus ca secretara a zis ca nu discuta cu mine daca nu i aduc actele in original la dosar (diploma de bac,foaie matricola) , i am explicat doamnei ca aceste acte sunt la o alta fac si ca sa le retrag ar putea sa dureze.si neavand bani de taxa nu am semnat contractul de studii.in februarie 2012 am primit acasa un plic in care se specifica ca mi a fost incetata calitatea de student (foaia cu aceasta hotarare era datata din luna noiembrie anul 2011).dupa primirea plicului merg la facultate la secretariat acolo mi se transnite ca nu tine de ei si sa merg la decanat ,ajung la decanat, doamna decana imi transmite ca am fost exmatriculata pentru neinscrierea in an mai exact pt neplata taxei si ca sa ma reinmatriculez trebuie sa dau exam de admitere deoarece asa este legea ,ideea e ca eu nu am reusit sa aflu nici pana la ora actuala care lege stipuleaza sustinerea exam de admitere pt reinmatriculare ,atat timp cat in carta universitara scrie ca pt reinmatriculare se plateste o taxa suplimentara.iar in contractul de studii pe care eu il semnasem in anul 2010 2011 scrie clar ca in cazul exmatricularii in prima faza primesti avertisment ,apoi itit retrag busele apoi dreptul de sedere in camin (drept de care eu nu dispun).sincer as vrea sa primesc ceva sfaturi in legatura cu aceasta situatie .va multumesc.