Buna ziua as dori sa stiu daca mai exista vreo sansa sa-mi recuperez banii am lucrat la o firma care in clipa asta e administrat de o firma de insolventa am sunat la sediu la noi si mi sa spus ca ei au facut actele daca ne platesc cei care se ocupa cu administrarea (adica firma de insolventa) bine daca nu iarasi bine
Tin sa subliniez ca in situatia asta suntem vreo 300 de angajati
Doamna de la firma de insolventa ne-a spus ca ne vom primi toti bani si ca nu vor exista probleme dar nu ne-au platit pana acum
Toti am semnat un preaviz care a expirat pe data 11.07.2012 si o decizie conform dispozitiilor art 86,alin (6) din Legea Insolventei nr.85/2006 si dispozitiile art 65, alin (1) codul muncii
Exista vreo sanse sa-mi mai primesc bani?
Cum?
Firma in insolventa drepturi salariale
Re: Firma in insolventa drepturi salariale
Pai la finalul procedurii de insolventa. Dupa ce se vor vinde toate bunurile societatii prin licitatie publica, in functie de cati bani raman veti primi
Da dar noi nu trebuie sa primim bani pe Luna muncita? inainte sa se declare insolventa plus jumate de luna cat am stat in preaviz ?
ba da dar la finalul procedurii de insolventa
conform legii 85 slariatii nu trebuie sa depuna o cerere pentru a intra la masa credala; acestia trebuie sa fie introdusi din oficiu de administratorul judiciar;
Art3
7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Art3
7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;