Buna ziua.
Situatia este mai complicata dar va scriu in mare. Tatal meu a primit o executare silita de evacuare de pe un teren unde are casa. Pe acel teren nu erau acte. A fost dat de sfatul poporului unui proprietar iar pentru ca nu a construit timp de 30 ani ia fost atribui bunicului tatalui care isi facuse casa acolo. Bunicul era inscris cu terenul la financiar, platea impozite dar nu avea acte. Acum, sotia celui caruia ia fost atribui terenul de catre Sfatul Poporului a reusit sa obtina un titlu de proprietate, cu toate ca nu mai avea nici un drept. Cu acest titlu de proprietate au mers la un executor judecatoresc pentru a face cererea de evacuare. Aceasta trebuia contestata in instanta in termen de 15 zile, pana la data de 22 mai. Am angajat un avocat "prieten" care insa nu a depus actiunea in instanta in termenul stabilit, insa cei care au titlul au actionat si in instanta in acelasi timp in care au fost sa faca cererea de executare, pt a li se recunoaste titlul. Mostenitorii bunicului sunt 4. Acum terenul este ca si pierdut. Intrebarea mea este: Pot sa il dau in judecata pe "prietenul" meu avocat care m-a mintit ca a depus dosarul si mi-a dat un nr. fals de dosar la care este inregistrat altceva? Pot sa ii cer despagubiri morale? Ce as putea sa fac? Cui sa ma adresez? Va multumesc.
Executare silita