Decizia de impunere!imi trebuie Urgent,va rog!
Decizia de impunere!imi trebuie Urgent,va rog!
buna ziua sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva.Am mostenit o casa la tara,in comuna Orlea,judetul olt,pe care am vandut-o!Am facut un pre-contract,primind jumatate din suma stabilita,pt finalizarea contractului imi trebuie cadastrul,printre altele; pentru obtinerea cadastrului am nevoie de cateva acte printre care si "Decizia de impunere", acum cei de acolo de la administratia financiara ma trimit sa o ridic din Bucuresti,din sectorul de care apartin,cei de aici ma trimit in judetul olt sa o ridic de acolo,acum,eu le-am cerut celor din bucuresti un act prin care sa imi arate ca nu se ridica de la ei(practic un act doveditor-nu siu exact cum se numeste,un raspuns mai exact de la ei pe care sa il arat celor din judetul olt ca se ridica din olt) ideea e ca raspunsul acesta cei din bucuresti mi-au spus ca il dau in termen de 30 de zile,cadastrul cand trebuie sa il ridic am inteles ca se face la slatina,iar acesta dureaza o luna si jumatate,eu termenul de pe ante-contract il am de 3 luni,din care a trecut deja o luna,deci practic nu am cum sa dau actele la data scadenta,si pierd o suma substantiala de bani.Intrebarea mea este de unde ridic acest nemernic de act "Decizie de impunere" si daca este din judetul olt ,unde este proprietatea,carui organ sa ma daca cei de acolo refuza sa mi-l elibereze??