Sunt doua categorii de grefieri, aiurel, cei cu studii juridice si cei fara.
Totusi, pentru admiterea in magistratura pe baza examenului direct pe post, vechimea ca si grefier nu este luata in considerare.
examen grefieri 17 sept
Nu am spus asta. Cred ca nu m-am exprimat corect.Excalibur wrote:Sunt doua categorii de grefieri, aiurel, cei cu studii juridice si cei fara.
Totusi, pentru admiterea in magistratura pe baza examenului direct pe post, vechimea ca si grefier nu este luata in considerare.
Am vrut sa spun ca vechimea in functia de grefier nu este considerata vechime intr-o functie juridica, chiar si pentru cei/cele care au studii juridice.
V-as recomanda sa cititi....Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea (publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1197 din 14 decembrie 2004)
art. 70 grefierii cu studii superioare juridice beneficiaza de vechime in specialitate juridica pentru perioada in care desfasoara aceasta activitate.
art. 70 grefierii cu studii superioare juridice beneficiaza de vechime in specialitate juridica pentru perioada in care desfasoara aceasta activitate.
chestia cu grefierii cu studii juridice superioare este foarte noua. probabil ca vor interveni modificari si referitor la problema despre care discutati. probabil ca pana la urma perioada cursurilor la SNG va fi considerata vechime care sa permita un examen la magistratura direct pe post. sa asteptam
Re: examen grefieri 17 sept
si pentru cei fara vechime, cu greseli nu e o afacere,un el de sa punem credulii la munca pentru 600 ron