tulburare de posesie
tulburare de posesie
Detin cu documente in regula(act de vanzare-cumparare, schita cadastrala,plan de urbanism,etc) o suprafata de teren de 5000 m2, intravilan, pe teritoriul com.Casin.Terenul a fost delimitat in anul 2009, cu borne din lemn cimentate,pe toate laturile, in prezenta proprietarilor -vanzatori, vecinilor si a 2 membri ai unei firme de cadastru, care au trasat liniile ,,granitile,,, urmand ca ulterior sa se construiasca gardul.Intrucat terenurile vecine erau folosite de catre o asociatie agricolă in vederea cultivarii cu cereale ,care in trecut au folosit si terenul meu , am anuntat administratorul asociatiei ca nu mai doresc sa fie luctat terenul pentru ca a fost delimitat si urma sa construiesc pe el.,Timp de 2 ani nu am mai verificat terenul dar in prezent am verifict zona pentru a face demersurile in vederea inceperi de lucrari, dar am constatat cu stupoare ca suprafata pe care o detin are laturile stinga si dreapta arate, bornele au fost distruse iar dupa masurare am constatat ca dintr-o latime de 18 m cat a fost initial conform actelor si masuratorilor, au mai ramas 14,5 m nelucrat ,in rest totul este arat de catre aceiasi asociatie agricola care are celelalte terenuri in arenda. Va rog dati-mi un sfat pentru a putea s-ami recuperez terenul si sa-l pot redelimita cu borne.Va multumesc