sms, convorbiri
sms, convorbiri
Buna ziua. De curand am fost escrocat de un asa zis...amic...pe care il cunosteam de ceva timp. mai pe scurt mi-a cerut bani pt un produs, a facut banii nevazuti iar produsul respectiv nu il are. Banii i-am dat pe incredere. Am depus plangere la politie, mi-au spus ca nu am dovezi impotriva lui. Politia sau procuratura, pot cere furnizorului de telefonie inregistrarile audio si sms-urile, iar acestea sa fie folosite ca proba in instanta? Multumesc!
Re: sms, convorbiri
Da, puteti sa solicitati instantei sa faca demersurile necesare pentru a se obtine aceste probe.MarianMarian wrote:Buna ziua. De curand am fost escrocat de un asa zis...amic...pe care il cunosteam de ceva timp. mai pe scurt mi-a cerut bani pt un produs, a facut banii nevazuti iar produsul respectiv nu il are. Banii i-am dat pe incredere. Am depus plangere la politie, mi-au spus ca nu am dovezi impotriva lui. Politia sau procuratura, pot cere furnizorului de telefonie inregistrarile audio si sms-urile, iar acestea sa fie folosite ca proba in instanta? Multumesc!