Divort de sot dependent de pariuri - custodie minor

Familiei
Post Reply
Andreea100

Divort de sot dependent de pariuri - custodie minor

Post by Andreea100 » 27 Aug 2012, 22:26

Buna ziua,
Sotul meu este dependent de pariuri iar acest lucru a dus la deteriorarea grava a relatiilor de familie, nu mai vorbesc de impasul financiar in care ne-a adus. Situatia este destul de grava, a ajuns sa vorbeasca si de sinucidere. Desi i-am acordat nenumarate sanse, constat ca nici macar nu le merita deoarece ma trateaza foarte urat. As vrea sa stiu daca as putea sa obtin custodia copilului minor pe care il avem iar el sa aiba in cel mai fericit caz doar drept de vizitare dar numai sub supravegherea mea. Sunt constienta ca copilul are nevoie de tata insa avand in vedere toate acestea imi este teama ca ar putea ajunge sa-i faca rau si copilului desi nu pot spune ca ar fi facut-o vreodata (cu exceptia faptului ca nu se ocupa de el). Cred ca o persoana capabila sa-si ia propria viata, ar putea fi capabila in anumite conditii sa le faca rau si celor din jur. Cum el a decazut complet in ochii celor din jur si nu-l mai suna mai nimeni (parinti, rude), se agata foarte mult de copil afirmand ca doar pentru el mai traieste.

Post Reply