imi pare rau ca deschid un nou topic,dar as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva in ceea ce priveste problema mea.
Am fost intr-o relatie cu cineva de 17 ani,am trecut prin multe si bune si rele,din 2003 am reusit sa plecam in italia,in 2007 am reusit sa incepem sa facem o casa,in 2009,am terminat-o,dar cand totul era asa de bine.....ceva s-a intamplat cu sotia mea,chiar daca nu am fost niciodata casatorit ma adresam tuturor cu sotia mea ,am si o fata de 18 ani din urma relatiei noastre.In perioada 2007-2009,adica pe perioada executarii casei am ramas acasa cu fiica mea si binenteles cu muncitorii,actele ,etc...care trebuiau facute la noua casa.De la bun inceput ea a fost de accord ca eu sa raman acasa si ea sa plece la lucru inapoi.Ei dupa toate acestea in 2010,intorcandu-se in italia...a inceput sa-mi reproseze ca eu am stat acasa si ea a adus bani sa faca casa,neavand importanta ca eu am stat acasa nu numai cu treburile casei ci si cu fata noastra,care avea nevoie de un sprijin din partea noastra.Vreau sa adaug ca in aceasta perioada m-am angajat la o firma.
Vazand toate acestea am decis sa plec in Italia inapoi,sperand ca ea sa-si revina.Am plecat in aceeasi localitate unde lucra ea,un mic sat turistic la munte.
Toata perioada cat am stat acolo nici nu a avut interes sa ma caute.....eu neputand sa merg deorece lucram de dimineata pina seara,si la sfarsitul zilei daca doream sa o vad tot timpul imi spunea ca e obosita si nu poate sa se intalneasca cu mine.......distanta dintre noi era de 500-700 de m!!
Mi-a fost deosebit de greu sa accept acest lucru,dar intr-un final am acceptat situatia.Intre timp am intalnit o alta persoana in Italia,la inceput doar eram buni prieteni fara sa avem nimic unul cu celalat,doar discutii despre servici si eventual o cafea.Dupa cateva luni insa am devenit mai apropiati si am decis sa ramanem impreuna.Dupa 6 luni insa ea a ramas gravida....ea era disperata ,nu-si dorea copii(avusese o sarcina cu fostul ei sot pe care a pierduto-o la 8 luni)...dar i-am spus ca nu o voi lasa singura si voi ramane alaturi de ea.timpul a trecut a nascut o fetita care in prezent are 7 luni.Dupa nastere in schimb ea s-a schimbat radical fata de mine;am dorit deosebit de mult sa ma logodesc cu ea,dar raspunsul ei a fost ,,Nu-mi doresc deocamdata,,...dar am trecut cu vederea,am venit in Romania,am decis sa ma mut eu la ea.De cand am ajuns acolo am inceput sa renovez toata casa ei,pentru ca sunt un bun meserias(curent,rigips,podele,terasa exterioara,etc.)deoarece casa ei este una ,veche.Dupa ce am terminat tot ,au inceput sa se cam termine si banii,si ea nu mai vrea sa ma cam vada,precizez ca eu o iubesc deosebit de mult si nu doresc sa ma despart de ea......dar ea se comporta cu mine ca si cu un strain...nnu vorbeste cu mine,decat foarte putin(lipsa totala de comunicare)daca sunt in camera pleaca sau gaseste un motiv sa plece afara in curte .Problema banilor insa nu ar putea fi parerea mea un impediment...dar eu asta constat in modul in care ma trateaza.Intrebarile mele sunt:
1.Sa raman in continuare cu ea?
2.Ce ar trebui sa fac in privinta copilului daca urmeaza sa plec?
3.Ar trebui sa platesc pensie alimentara
Va multumesc tuturor anticipat.
Ce sa fac?