Sant construit in fata porti

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
dany

Sant construit in fata porti

Post by dany » 20 Aug 2012, 07:18

Buna

ma numesc dan si pe scurt o sa incerc sa va explic, inainte de a intreba, problema mea.....am construit in fata porti un sant + 2 poduri de aproximativ 60 lungime.( fara sa iau cerere de la primarie) totul din piatra de cariera..ok....cand am fost acasa au venit vecini de la deal de mine si mi-au reprosat ca am construit santul pe " DOMENIUL PUBLIC"...si ca apa nu are scurgere. Dupa care sau dus la Primarie si au facut reclamatie..a venit primaria au constatat si au plecat mirati de ce vecini mei au facut o asemenea plangere...bun....apoi vazand ca primaria nu a luat nici o masura, si nu inteleg de ce ar fi..,vecinul meu si-a adus o raba de 16 tone si a inceput sa care pamant din curtea lui spre o alta proprietate calcand de fiecare data intentionat marginile santului astfel mi-au facut santul flenduri !!!.

...........am sunt la politie si nimic?...am fost la primarie si nimic?....CE POT SA FAC ?
.....pentru ca vecinul meu continua sa calce santul si are aceiasi scuza ca si primarul.....AM CONSTRUIT PE DOMENIUL PUBLIC!!!...va rog sa ma ajutati ! nu stiu ce sa fac!

Post Reply