Sunt căsătorită de 10 ani, am o fetiţă de 5 ani,motivul pentru care mă gândesc la divorţ este faptul că soţul meu mă jigneşte ingrozitor de rău, verbal, există momente când distruge ceva din jurul lui cand este nervos, si toate acestea se intampla din cauza lipsei de bani, el nu are loc de munca şi nici nu vrea sa lucreze.Am ajuns sa nu mai avem o zi liniştită fără certuri.As vrea sa ma despart de el dar nu vreau sa plec din casa, nu am unde sa merg, el nu vrea sa plece, avem o garsoneră conf. 3, este mică dar nu as vrea sa se vanda daca ne-am despartii legal.Avem un credit ipotecar pe numele sotului meu cu garantia unui teren intravilan(eu si mama mea suntem un fel de co debitori la credit)ce se intampla cu acest credit?avand in vedere ca el este titularul?cum pot sa raman eu in casa si el sa plece?există şanse sa obtin legal locuinta, avand in vedere ca avem si o fetita de 5 ani? mentionez ca eu lucrez, sunt bugetar, cu o vechime de 6 ani.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ? cum sa procedez ?
Va multumesc !
vreau sa divortez
Re: vreau sa divortez
in mod normal lucrurile vor sta asa! dvs. veti plati in continuare creditul sotul va va plati dvs. o sulta egala cu suma platita si casa se va imparti prin iesire din indiviziune.