concurs titularizare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
malina

concurs titularizare

Post by malina » 14 Aug 2012, 19:34

Am dat concurs pt un post la un centru de examen unde au mai fost inca 5 candidati,postul fiind pe o perioada determinata.Concursul a constat intr-o inspectie la clasa cu pondere 25% din media finala si o proba scrisa cu subiecte unice la nivel national cu o pondere de 75%din media finala.Consider ca nu a fost un examen corect deoarece desi am obtinut la proba scrisa cea mai mare nota ,adica8,2 ,postul va fi luat de candidata cu cea mai mica nota la proba scrisa dintre toti concurentii (nota 8),deoarece la inspectia speciala ea a obtinut 10 iar toti ceilalti candidati am primit 9,in felul acesta ei i iasa o medie finala mai mare.Comisia care a asistat la lectie trebuia sa fie formata din 4 persoane,dar au venit doar 2 in inspectie,doamna favorita aprimit o lectie la clasa a VI a in timp ce ceilalti am primit doar clase de liceu.La sfarsitul orei nota nu ni s a comunicat ,am aflat o peste o luna pe siteul de titularizare,si oricum in metodologie spune ca la aceasta proba nu se admit contestatii.In timpul probei scrise candidatii aveau voie sa paraseasca sala doar in cazul in care isi predau lucrarea,iar ea a iesit de 3 ori la baie,a cerut niste lamuriri supraveghetorilor in legatura cu un subiect si le a primit desi nu este permis asa ceva.Mai mentionez ca aceeasi candidata cand a mai sustinut examen de titularizare a obtinut nota sub 5,nu are decat un an vechime,nu are grade didactice,iar ceilalti concurenti au vechime,grade didactice si ala alte concursuri de titularizare au obtinut si note peste 7 .Eu voi ramane somera cu o nota destul de buna,iar cei cu note mai mici la scris dar care au fost ajutati la proba numita "inspectie speciala" primesc post.Am vreo sansa sa mi se schimbe nota la inspectie daca i dau in judecata?cum ar trebui sa procedez sa mai schimb ceva ?
Sala afost supravegheata video in timpul concursului iar faptul ca aceasta comisie nu s a prezentat in plen o pot confirma elevii clasei la care am tinut lectia.Va rog mult sa- mi spuneti ce mai pot face!

Post Reply