despre justitia din pitesti
despre justitia din pitesti
buna ziua.sunt di pitesti si am un dosar pe rol:divort cu copii din anul 2011.eu am scris an dosar ca mie sa ami revina cele 2 fete iar sotului cei 2 baieti.avand an vedere ca baiatul cel mareanul viitor an luna iulie face 18 ani,nu se mai poate numi minor.baiatul cel mic are 4 ani si5 luni.mie instanta mi-a ancredintat 3 copii si o pensie lunara de 300 de lei plus alocatiile lor.va rog sa-mi spuneti si mie daca este normal ca eu sa cresc copii cu acesti bani.sotul are avocata pe verisoara lui si era de asteptat sa castige ptr ca dumneaei este cunoscuta an instante de judecatori,poate si prieteni.am facut recurs la tribunal si nu mi-a dat castig de cauza,nici cel putin sa citeasca dosarul nu a binevoit judecatoarea.nu am putut sa vorbesc an instanta,decat 2 vorbe si pe alea cu antreruperi din partea judecatoarei.am facut din nou recurs de data asta la curtea de apel.sa citeasca bine dosarul ptr ca nu este corect ca judecator sa nu judeci corect.sunt disperata.am probleme de sanatate cu dovezi la dosar si avocata sotului spune ca nu sunt bolnava.am facut alte analize si mi-au iesit foarte prost.cum e posibil ca avocat sa minta an halul asta.va rog sa ma ajutati an aceasta privinta.dosarul meu este:15122/280/20011.eu trebuie sa ma internez urgent.am ajuns la 45 de kg,datorita problemelor de sanatate.voi face imposibilul pana nu mi se face dreptate.va rog din suflet sa ma ajutati.nu am servici.vreau ca baiatul cel mic sa ramana la sot iar eu sa pot sa ma internez ca ami revin,dupa care ma duc la servici.va rog di suflet sa ma sunati cat mai urgent.
Re: despre justitia din pitesti
justitia din pitesti nu as face treaba cum trebuie.nu sunt corecti.ar trebui sa se ia masuri drastice an privinta lor.