Reintegrare in imobil

Post Reply
Guest

Reintegrare in imobil

Post by Guest » 17 Apr 2012, 11:17

In orasul Baicoi va avea loc o reintegrare in imomilul proprietatea mea.Persoana care vrea sa se reintegreze si-a insusit si suma de bani pe care i-am dat-o sub forma ofertei de plata prin executor judecatoresc. Ne judecam de 12 ani deci exista o stare de dusmanie ! Daca aceasta persoana se reintegreaza in casa mea ,este clar ca vor urma o serie de dosare penale. Intrebarea mea este :Exista vre-o cale legala sa pot opri aceasta reintegrare? Va multumesc

Guest

Re: Reintegrare in imobil

Post by Guest » 24 Jul 2012, 09:15

Da, exista!

Sistati starea de indiviziune. Sau mai pe romaneste, cereti instantei printr-o noua actiune fie sa va atribuie imobilul si sa despagubuti celalalte co-proprietar, fie sa ii atribuie acestei persoane imobilul si sa va despagubeasca. In situatia in care imobilul ii va fi atribuit celuilalat proprietar inscrieti in cartea funciara pretul pe care este obligat sa vi-l plateasca si in acest fel stai linistit ca nu va vinde fara sa va plateasca pretul. dar in termen de 3 ani TREBUIE sa va plateasca pretul (sau sa il executati silit pentru acest pret) pentru ca altfel pierdeti banii de tot!

Post Reply