Mi s-a ridicat masina de pe trotuar

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Guest

Mi s-a ridicat masina de pe trotuar

Post by Guest » 04 Jul 2012, 21:43

Buna ziua
Mntionez ca acum cateva zile la ora 16.30 am parcat pe trotuar cu bordura joasa si nu am blocat pe nimeni. Dupa 15-20 minute, dupa ce am coborat am constatat ca mi-au ridicat masina. Pe proces verbal este trecuta ora 16.35,la 5 minute dupa ce am parcat. Am martor pe o prietena de-a mea la ce ora am lasat masina si cand am coborat. Pentru ridicare am platit 500 lei si amenda la politie de 50 lei. Sunt de acord cu amenda de la politie,dar atata timp cat nu am blocat pe nimeni, nu am parcat intr-un loc de taxi, locul alcuiva, pentru cei cu brobleme, nu inteleg de ce era nevoie sa i-mi ridice masina. E adevarat ca am parcat pe loc public dar sa dau amenda.
Va rog ajutati-ma ca doresc sa-i dau in judecata,sa fac contestatie.
multumesc mult pentru tot

Guest

Re: MI S-A RIDICAT MASINA DE PE TROTUAR

Post by Guest » 05 Jul 2012, 10:32

Asa gandeam si eu pana acum 2 ani, cand am devenit tatic si am constatat ca din cauza masinilor parcate aiurea pe trotuar eu trebuie sa fac slalom cu caruciorul copilului printre masinile care merg pe strada cu 50km/h. Dar noi suntem norocosi ca suntem intregi si perfect functionali. Iti dai seama ce patesc persoanele cu handicap, care atunci cand ajung in dreptul masinii tale sunt nevoite sa faca cale-ntoarsa sau sa coboare bordura, fara a mai putea s-o urce inapoi, pana la prima rampa?

Te-ai intrebat vreodata de ce s-a inventat trotuarul?

Guest

Re: Mi s-a ridicat masina de pe trotuar

Post by Guest » 10 Jul 2012, 23:31

Eu am lasat spatiu de trecere pietoni, si mai ales ca am si eu 2 copii si stiu ce inseamna plimbatul cu caruciorul

Post Reply