Custodie copil (sugar)

Post Reply
D L

Custodie copil (sugar)

Post by D L » 10 Jul 2012, 10:11

Buna ziua, va rog din tot sufletul sa ma ajutati. Am o fetita de un an si o luna impreuna cu concubinul. suntem impreuna de 6 ani, Dupa ce am ramas insarcinata, la insistarile mamei lui ne-am mutat impreuna intr-un apartament cu doua camere, aparatament primit de mine, de la ANL in chirie. El a platit toate consultatiile, spitalul unde am nascut 3000 de lei, spital privat. Am lasat sa plateasca el pt ca ma gandeam ca vrea el lucru asta si stia ca eu nu am de unde ...bine ca daca nu vroia sa plateasca ma descurcam, dar cum e tatal am crezut ca procedez bine, sa il lasa sa isi asume raspunderea. Totul a fost bine pana sa nasc, dupa ce am nascut au inceput problemele, motiv??? Ca nu stiu sa o imbrac pe Izabela(fetita noastra), ca o imbrac prea gros, ca exagerez, ca el vrea sa fie crescuta cum a crescut el. (Si mama lui avea o influenta, ca tot venea si spunea ca e prea gros imbracata, ca bebelusii trebuie sa stea doar in body si botosei).in principal asta erau certurile. Cand am venit de la spital eu i-am facut baie, tot, singuri ne-am descurcat, ma ajuta si el cu tot ce aveam nevoie, mancare , curatenie, etc. Pana a venit mama lui o data si mi-a spus ca "eu sa las copilul sa planga, ca eu mai am si alte treburi de facut", venea aproape zilnic, saptamani intregi, de la ora 3 pana seara tarziu, statea si se uita la mine cum alaptez, nu ma ajuta cu nimica...., cand nu alaptam se uita la tv cu concubinul. Trebuie sa mentionez ca ei sunt o familie cu o stare materiala mult mai buna ca mine. El are salar 1600 de lei, eu 600 . acuma 800 ca sunt in concediu de crestere a copilului pana la doi ani. El are casa impreuna cu mama lui. Amandoi sunt titulari. A urmat si un curs de puericultura ca sa mai poata sta acasa 10 zile cu mine. Cu banii eram separati, el cu ai lui eu cu ai mei, El cumpara toate cele necesare in casa, normal ca mai cumparam si eu cand vedeam ca este nevoie de mancare etc. Aparatemntul in care locuim este mobilat de mine. In rate, rate care singura le-am platit. De asta nu imi a! jungeau banii. A luat si el TV , aspirator , masina de spalat. In rest ne intelegeam cat de cat bine, ieseam la plimbare cu fetita, etc. Ce face o familie. E a treia oara cand ma ameninta ca pleaca, prima data eram insarcinata , imi spunea ca nu ma descurc cu facutul mancarii, lucruri gospodaresti, desi eu plecam din timpul serviciului sa ajung inaintea lui acasa sa pregatesc masa de pranz. A doua oara cand a vrut sa plece si l-am oprit, vorbeam de copii, era un film la tv, ca e mai bine sa stea cu mama(ziceam eu), ca copilul e mai apropiat de mama decat de tata, si atunci s-a suparat ca el pt ce sta cu mine. Si acuma , ieri dupa ce am imbracat-o imi spune ca o imbraca el, i-am spus ca trebuia inainte sa spuna asta, inainte sa pregatesc hainutele, izabela nu e o papusa. Si atunci a izbucnit ca el pt ce sta cu mine, etc. Si eu l-am facut in toate felurile, si a vrut sa dea in mine, m-a scuturat putin, m-a prins de maini, si atunci am spus ca daca da in mine, sa plece. Cam asta a fost. Si-a strans calculatorul, cateva haine si a plecat, spunandu-mi ca de acuma sa ma descurc cu intretinerea, ca de asta a stat cu mine ca nu eram in stare sa platesc toate cele necesare. M-a amenintat ca imi ia fetita sau ca o sa ceara drepturi ca jumate din timp sa o creasca cum vrea el. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce drepturi am, ce pot face sa nu imi ia fetita, (inca o alaptez, numa asa adoarme). Ce proceduri trebuie sa urmez, etc. Sper sa ma ajutati sa putem colabora pe viitor. Va multulmesc, si astept un raspun urgent de la d-voastra, dupa masa vine sa isi ia restul bagajelor si nu stiu ce sa fac.

Radulescu

Re: Custodie copil (sugar)

Post by Radulescu » 10 Jul 2012, 11:49

Tatal a recunoscut copilul? Este foarte important acest lucru in vederea obtinerii custodiei. Daca acesta nu a recunoscut copilul si nu sunteti casatoriti legal , nu are nici un drept. Pentru mai multe detalii si confidentialitatea spetei dumneavoastra , ne puteti contacta la biroul nostru din Drumul Sarii Nr.7

New York

Re: Custodie copil (sugar)

Post by New York » 10 Jul 2012, 11:56

Doamna a cerut ajutorul aici pe forum domnule Radulescu. Daca avea banii necesari fiti sigur ca mergea sa consulte un avocat. O puteti ajuta trimitandu-i mesaj privat - pentru confidentialitate - spre exemplu.

Post Reply