Onorate Doamna/Domn Avocat
Va rog ajutatima ,
Eu am primit de la parinti in anul 1970 un teren ca zestre, eu am 7 frati care au primit la randul lor terenuri ca zestre de la parinti,
Tata a decedat in anul 1974.
Eu am folosit terenul ne tulburat din anul 1970 pana in anul 1982 an in care am vandut terenul meu la un vecin in a ajuta frati mai mici si in a plati impozitul acumulat a multor ani(mama nu avea nici un venit).
La vanzarea terenului in anul 1982 am semnat un act de mana in care act au semnat mama si restul de frati.
In anul 2008 sura Uca a dorit sa-si treaca terenul ei primit ca zestre pe numele ei prin instanta, dar in cerere a cerut ca instanta sa ii acorde si tot terenul meu ce lam primit de zestre si pe care lam vandut la vecinul.
Sora nu mai recunoaste ca a semnat si o fortato si pe mama sa spuna ca nici ia nu mai recunoaste ca o semnat vanzarea .
Din anul 2008 se judeca procesul, vecinul cumparator si-a angajat avocat de atunci, dar nu se mai termina procesul, .
Eu ce pot face, cum pot interveni sa ajut vecinul cumparator care in anul 1982 nea dat bani pe teren si noi toti frati am impartit bani si am platit si impozitul din bani aia, ii pacat sal las ne ajutat, Va rog scrietim cum sal ajut .
Eu find mai mare i-am cumparat la sora Uca o masina noua Dacia , dar acuma sora Uca ii indemnata de sotul ei sa fie ne multumita si sa vrea si terenul fost al meu ce lam vandut.
Va multumesc mult si dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti
Includ adresa mea de e-mail i_love_ierland@yahoo.com
Cu multe multumiri de la Scott S.
Eu am primit de la parinti in anul 1970 un teren ca zestre,