succesiune dupa mama vitrega si tatal natural

Post Reply
violett

succesiune dupa mama vitrega si tatal natural

Post by violett » 14 Jun 2012, 09:52

buna ziua!ma numesc munteanu violeta, am o problema mai delicata.parintii mei au locuit in orasul codlea jud brasov intr-un apartament cu 2 camere decomandate in 1983 mama mea a decedat iar tatal a ramas in viata.in urama decesului tatal meu a trait in concubinat cu cumatra lui care l-a botezat pe fratele meu,apropo suntem 3 frati.dupa o perioada de timp tatal meu a vandut apartamentul unde a locuit cu mama mea si si-a luat casa imediat cu banii de pe apartament,dupa care tatal meu s-a casatorit cu cumatra lui.in anul 2003 a decedat si a doua sotie alui adica cumatra,a ramas tatal meu dar am uitata sa specific ca a doua sotie era insarcinata cu fostul sot si a nascut o fata care nu e pe numele de munteanu e pe numele fostului sot
dupa aproximativ doi ani a decedat si tatal meu iar din anul 2006 nu mai lociueste nimeni in casa cumparta de ei
motivul fiind ca dupa decesul tatalui au fost luate actele de catre fiica mai mare a fostei sotii si nu avem nimic la mana
ce trebuie sa fac?
avem vreo sansa eu si fratii mei sa facem succesiunea ?
va rog f mult sa imi raspundeti ce pot face si cum sa procedez!

.

Cuculis

Re: succesiune dupa mama vitrega si tatal natural

Post by Cuculis » 15 Jun 2012, 12:22

Da mergeti si dezbateti succesiunea in instanta. Este suficient sa aveti pt inceput certificatele de nastere ale mostenitorilor si de deces al tatalui. O chemati in judectaa pe fiica mare a fostei sotii. Asta pe scurrt, dar ca si procedura e destul de complicat

C_A_Coltuc

Re: succesiune dupa mama vitrega si tatal natural

Post by C_A_Coltuc » 15 Jun 2012, 16:00

Trebuie actionat in instanta

Post Reply