am fost lovita in cap pe la spate

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Guest

am fost lovita in cap pe la spate

Post by Guest » 11 Jun 2012, 14:30

in data de 29 mai am fost lovita cu o carje in cap de fosta sotie a unui prieten se pare ca aceasta este suparata pe mine ca am mers cu acesta la un avocat sa conteste anumite neclaritati din dosarul lor de divort unde a fost incheiata o tranzactie prin care aceasta ii spunea ca ii da o anumita suma de bani dar se pare ca iar fi dat altceva sa semneze.Cum as putea sa o fac pe aceasta doamna sa plateasca in fata legii mai ales ca este o persoana influenta si plina cu bani asa cum dumneaiei a afirmat ca nu ii face nimeni nimic ca are bani iar eu sunt un nimeni .Am fost la I.M.L.pe 22 imi iese certificatul medico-legal si din acesta va rezulta ca am fost lovita pe la spate de catre aceasta doamna.Am martori personalul restaurantului si fostul sot al doamnei mai ales ca ma insultat si in final ma lovit pe la spate cu aceea carje cred ca se mai pot lua probe de sange de pe masina fostului sot.As dori sa stiu cat m-ar costa un avocat sa ma reprezinte in acest proces mai ales ca nu dispun de situatia materiala dar sunt dispusa safac un imprumut bancar doar ca sa imi caut dreptatea mai alez ca mi-a cauzat probleme de sanatate.Va multumesc!!!

C_A_Coltuc

Re: am fost lovita in cap pe la spate

Post by C_A_Coltuc » 12 Jun 2012, 15:57

Daca aveti certificat medico-legal, o puteti da in judecata pentru daune. Onorariile avocatilor difera in functie de cabinet.

Post Reply