incadrare conform studiilor
incadrare conform studiilor
Buna ziua, problema mea este urmatoarea: in anul 1999, am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Danubius Galati, fara insa a mai sustine examenul de licenta. Am solicitat si am primit Certificatul de absolvent al cursurilor universitare de lunga durata, pe care este specificat "fara examen de licenta". In prezent lucrez intr-o institutie bugetara, incadrata pe un post care nu are nici o legatura cu specialitatea de drept ( conservator bunuri culturale de patrimoniu), dar care permite angajatorului sa solicite studii medii sau superioare. Eu am adus certificatul de absolvent dar de la resurse umane mi-a fost inapoiat cu mentiunea ca nu poate fi recunoscut daca nu am sustinut si licenta. Intrebarea fireasca este urmatoarea: sunt sau nu sunt absolvent al unor studii superioare asa cum certifica actul primit de la Universitate? Daca da, de ce nu pot fi incadrata cu studii superioare, mai cu seama ca, repet, functia de conservator nu necesita specializare in drept? Am solicitat un raspuns si la Directia Muncii Galati dar inspectorul de acolo a sunat la institutie si s-a interesat ce raspuns sa-mi dea. V-as fi recunoscatoare pentru un raspuns concludent, eventual argumentat de un act normativ privitor la cei in situatia mea. Multumesc si va doresc numai bine